ActivTours. Vacanțe. Experiențe. Amintiri.

Interiorul agenției decorat cu obiecte de travel și imagini exotice

Cum te putem ajuta să descoperi magia călătoriilor?

Se spune adesea că schimbarea este singura constantă în viața unui om. Iar cea mai frumoasă formă de schimbare provine din experiențele noi trăite, cele mai multe dintre ele venind prin intermediul călătoriilor.

De ce să călătorești?

Călătoriile ca investiții în dezvoltarea personală: Călătorind, descoperim culturi noi, peisaje inedite și moduri de viață diferite. În același timp, ne schimbăm viziunile, aspirațiile și modul în care interacționăm cu ceilalți.

Beneficiile spirituale și culturale ale călătoriilor: În fiecare periplu, devenim mai toleranți, mai curioși și mai deschiși la minte. Călătoriile sunt, în esență, cheltuieli care te îmbogățesc.

ActivTours: Povestea noastră și angajamentul către tine

Istoricul și parteneriatele noastre: De la colaborările cu majoritatea operatorilor de profil, până la parteneriatul de încredere cu Der Touristik GMBH din 2009.

Feedback-ul turiștilor: Mărturiile turiștilor noștri reflectă standardele înalte de calitate pe care le promovăm.

Mesajul nostru către turiști: Mulțumiri aduse fiecărui turist care ne-a ales și un îndemn pentru viitoarele călătorii alături de noi.

Destinațiile pe care le propunem:

Un avion ce zboară deasupra unei destinații exotice

Vacanțe în Asia: De la Singapore și Indonezia/Bali, Kuala Lumpur,  India, Vietnam, Cambodgia, Malaezia la China și Nepal.

Vacanțe în Africa: Experiențele unice din Tanzania, Kenya, Namibia, Maroc, Egipt, Tunisia sau Africa de Sud. 

Vacanțe în Caraibe și SUA: Combină metropolele americane cu exotismul insulelor caraibiene, Cuba, Dominicana, Jamaica, Bahamas & Hawaii.

Vacanțe în America Latină: Descoperă frumusețea Americii de Sud, de la Mexic, Argentina, Chile, Bolivia, Columbia, Panama, Costa Rica, Brazilia la Peru.

Vacanțe în Oceanul Indian și Pacific: De la Sri Lanka, Mauritius, Seychelles, Maldives, La Reunion, Martinica, la Polinezia Franceză cu Tahiti, St. Kitts, St. Lucia, Sint Marteen, Guadeloupe & Insulele Cayman și Virgine Britanice.

Vacanțe în Oceanul Atlantic: cu bijuteriile sale: Madeira, Aruba & Curacao, Antigua & Barbuda, Tenerife, Insulele Canare.

Vacanțe în Orientul Mijlociu parfumat cu luxuriantul Dubai, Abu Dhabi și Oman, Arabia Saudită.

Last but not least, vacanțe în Europa cu cele mai frumoase și vizitate oaze de vacanțe leisure combinate cu porția de cultură (capitalele și orășele pitorești), dar și insulele și destinațiile de leisure, cele mai iubite de către noi toți: Italia, Spania, Franța Austria, Germania, Norvegia, Țările de Jos & Benelux, Danemarca, Suedia, Cehia, Polonia, Marea Britanie, Portugalia, Turcia, Grecia, Bulgaria, Croația, Albania, România și tot ce am putea visa… Insule precum Sicilia, Capri, Sardinia, Ischia, Elba, Corsica, Mallorca, Ibiza, Mykonos, Santorini, Creta, Zakynthos, Kos, Milos, Paros, Lefkada ș.a.m.d.

Ce servicii oferim?

Sejururi personalizate, combinate sau pachete organizate cu grupuri, cu și fără însoțitor, dar cu asistența noastră turistică non-stop: Oferă posibilitatea unei experiențe diversificate și complexe.

Sejururi individuale: vă executăm itinerariul de vis, după gustul fiecăruia.

Croaziere, circuite tematice cu degustări de produse și experiențe (ski, bike, trekking, hiking, wine tasting) incluse.

Pachete turistice personalizate și organizate complet la Parcurile de distracție din Europa: Disneyland, Gardaland, Europa Park, Portaventura, Efteling Park, Legoland Deutschland / Billund / Londra sau Dubai, Asterix, Puy du Fou, Serengeti Park, Phantasialand, Mirabilandia, Marineland, Warner Park, Trips Drill Park, Tropical Islands, you name it 😉

Detalii despre pachete – ce includem: De la bilete de avion și cazare cu mese la hoteluri și locații unde avem 100% contractat și sigur, la servicii private și speciale: transferuri, închirieri de barcă, elicopter, limuzine, rezervări de cluburi și localuri, rezervări de pachete VIP la evenimente exclusiviste (fotbal, spectacole, concerte, festivaluri, tenis, rugby, jocuri olimpice și mondiale), în centre SPA și/sau castele, cabane cu Chef & experiențe și degustări, organizări de evenimente incentive & corporates, participare la Târguri Internaționale de profil, organizare de nuntă și aniversări matrimoniale în locații unicat și exclusiviste.

Tipuri unice de vacanțe pe care noi le promovăm:

Vacanțe în destinații exotice.

Evenimente unice.

Vacanțe active și wellbeing.

Vacanțe Corporate și VIP Luxury.

De ce să ne alegi pe noi?

Experiența noastră: operăm cu pasiune doar în acest domeniu din 2003 și avem ambiția să fim perfecționiști.

Dedicația: Adaptăm vacanțele la nevoile tale.

Asistență și sprijin non-stop și necondiționate: Te susținem înainte, în timpul și după călătorie.

Te invităm să ne testezi serviciile și consultanța – echipa noastră pasionată îți va sta alături non-stop, atât înainte, cât și pe timpul vacanței sau după ce ai revenit…

La noi, vii Client și devii Prieten 😊!

Conectează-te cu ActivTours! 

Dacă ți-a plăcut articolul nostru, urmărește-ne pe toate platformele noastre sociale pentru mai multe informații și conținut captivant! Abonează-te la Canalul de YouTube ActivTours, dă-ne un Like & Subscribe, iar pe FacebookInstagram și TikTok, te invităm să ne urmărești și să interacționezi cu noi! Distribuie conținutul nostru pentru a-ți ajuta și prietenii să descopere cele mai frumoase destinații și sfaturi practice ce îi vor ajuta în vacanțe!

👉Vrei să ne vizitezi la sediu? Avem puncte de vânzare situate central în București și Pitești cu Program de L-V între 09:00 și 19:00

🎯Sediu: Str. Smeurei, nr. 7, Pitesti

🎯Punct de lucru 2: Str. Victoriei, 9, Pitesti

🎯Punct de lucru 3: Piața Natiunile Unite 3-5, Bl. 1, Sc. A, Ap. 7 | Sector 4 Bucuresti

🎯ActivTours 💗🛫🌍| Vacanțe. Experiențe. Amintiri 🏖️🏝️🏤🤿⛷️🎾🐋👩‍❤️‍👨

Contactează-ne acum și obține oferta de vacanță mult visată!📞0740 091 802

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *